Celebrities Gossip

Pas skandalit seksual ku është përfshirë, Princ Andrew fshin llogaritë e tij në mediat sociale!

Princi Andrew po fshin llogaritë e tij në mediat sociale, vetëm disa ditë pasi Mbretëresha e hoqi atë nga përkatësitë e tij ushtarake dhe patronazhi mbretëror. Përdoruesit e Twitter që shpresojnë të vizitojnë faqen e tij tani përshëndeten me një mesazh duke u thënë atyre se kjo llogari nuk ekziston, provoni të kërkoni për një tjetër.

Në mënyrë të ngjashme, faqja e tij në Instagram, e cila ka një shenjë blu të verifikuar dhe ndiqet nga llogaria zyrtare e Familjes Mbretërore, është bërë private, ndërsa fotografia e profilit dhe disa informacione janë zhdukur gjithashtu nga faqja e tij në Facebook. Një burim i tha MailOnline se kanalet e mediave sociale të Andrew ishin në proces të heqjes por disave iu desh më shumë për t’u filtruar. Burimi shtoi:

Ndryshimet janë bërë për të pasqyruar deklaratën e fundit nga Pallati Buckingham në lidhje me Dukën e Jorkut.

Deklarata ‘bombë’ nga Pallati Buckingham erdhi të enjten e kaluar, duke njoftuar se Andrew do të hiqej nga përkatësitë e tij ushtarake dhe patronazhet mbretërore që i ishin dhënë nga Mbretëresha. Duka i turpëruar i Jorkut nuk do të përdorë më titullin e Lartësisë së Tij Mbretërore në asnjë cilësi zyrtare, pasi ai zhduket përgjithmonë nga jeta publike.

Përkatësitë e tij ushtarake dhe patronazhet mbretërore do të rishpërndahen midis anëtarëve të tjerë të familjes mbretërore. Kjo vjen pasi një gjykatës vendosi se ai do të duhej të përballej me një gjyq civil për akuzat për abuzim seksual.