Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion

Për vajzat…syzet e duhura të diellit për t’ju përshtatur formës së fytyrës suaj!

Të blesh syze të reja dielli është e rëndësishme sepse mbi të gjitha blerjen e tyre duhet ta përshtasni me formën e fytyrës suaj. Me këtë në mendje, ne kemi përzgjedhur disa modele të cilat pështaten me tiparet tuaja të fytyrës:

1. Nëse fytyra juaj është katrore

Shumë lloje të ndryshme të syzeve i përshtaten fytyrave katrore. Nëse keni një fytyrë në formë katrore, shumë palë syze të shkëlqyera mund të kënaqen me tiparet tuaja. Kur bëhet fjalë për proporcionin, fytyrat katrore janë më të gjera përgjatë nofullës dhe ballit. Për të tërhequr fokusin te tiparet tuaja më të forta, zgjidhni një skelet të errët dhe të rrumbullakosur, sesa këndore.

Ledger

$32

2. Nëse fytyra juaj është në formë zemre

Fytyrat në formë zemre janë më të gjera në ballë, me një mjekër të ngushtë. Pra, për t’u dukur sa më mirë dhe më të ndritshëm, gjeni skelete në formë të rrumbullakët ose në formë ovale, të cilat janë të holla dhe me ngjyra të lehta.

Acapulco

$24 $39

3. Nëse fytyra juaj është në formë diamanti.

Shumë skelete syzesh përshtaten me fytyrat në formë diamanti. Fytyrat në formë diamanti janë forma më e rrallë e fytyrës dhe karakterizohen nga faqet e tyre të plota. Pamja më e mirë për formën e fytyrës tuaj është një skelet ovale. Këto forma do t’ju ndihmojnë të ekuilibroni fytyrën tuaj dhe të nxirrni në pah tiparet tuaja.

Hepburn

$42

4. Nëse fytyra juaj është rrumbullake 

Do t’ju bëjnë të dukeni më fine dhe do t’i përshtaten më së miri fytyrës tuaj të mbushur.

GLIU

$50

5. Nëse fytyra juaj është e zgjatur 

Fytyrat e zgjatura janë më pak të gjata dhe më të ngushta se fytyrat ovale. Të gjesh syze për një fytyrë në formë të tillë mund të jetë gjëja më e lehtë pasi shkojnë me çdo gjë. Megjithatë, modeli i mëposhtëm përshtatet më së miri me një fytyrë të zgjatur.

VICHY

$299