Celebrities Lifestyle Music

‘Playlista’ e Krishtlindjeve nga DJ dhe muzikanti i njohur i Londrës Lindore, Josh Caffé!

Josh Caffé duhet të pyesë veten pse i kërkuam që të përgatiste listën tonë vjetore alternative të muzikës për Krishtlindje. “Unë nuk jam personi më festiv,” thotë DJ dhe muzikanti me bazë në Londrën Lindore, i cili solli stilin e tij personal ‘vintage’ në serialin ‘How I Wear It’ të MR PORTER në fillim të këtij viti.

Më duket mjaft irrituese ideja e muzikës së Krishtlindjes.

Atëherë, meloditë festive mund të mos jenë e forta e tij. Si një DJ rezident në superklubin e Londrës ai ka kaluar vite duke mbajtur ‘gjallë’ skenën e klubit të qytetit.

Caffé na përshëndet me “Holiday Wind Down”, të cilën mund ta dëgjoni tani në Spotify.

Mendoj se mund të thuash se kjo është terapi nga e gjithë mania e Krishtlindjeve. 

‘Holiday Wind Down’ i MR PORTER është shumë larg nga bota e kopertinave akustike të Bing Crosby.

Tre hitet kryesore të JOSH CAFFÉ për Krishtlindjet…

01. “Buy More” nga Chris Korda

“Chris Korda është një legjendë. Teksti i kësaj kënge përmbledh Krishtlindjet.”

02. “Halfcrazy” nga Ojerime

“R&B i ngadaltë me vokale hipnotike. Titulli i këngës është përgjithësisht si ndihem unë në ‘Boxing Day’.”

03. Ai Shi Temasu (Japanese Love)” by No Smoke

“Një udhë e shkëlqyer që do ta keni në vazhdimësi.”

Rikujtojmë, se Caffé lindi në Londër dhe kaloi një pjesë të fëmijërisë në Ugandë. Ndjenja e veshjes së tij u formua nga shijet e tij muzikore dhe zakonet e klubit. Ai flet për një udhëtim adoleshent për të vizituar një teze në Nju Jork. Ai u kthye në një homazh ‘Timberlands’. I fiksuar pas firmave, DJ i njohur tha se:

Isha shumë për Moschino, Reebok Classics. Isha i fiksuar pas Karl Kani, Cross Colors, këmisha me logo të stampuara. Unë do t’i shpenzoja të gjitha paratë e mia në Bond Street në një bluzë.

Stili i Caffé tani është më i vështirë për tu kategorizuar, por e ka bërë atë një figurë të paharrueshme, lehtësisht të njohshme në klubet e Evropës.