Bota

“Save the Children”: 415 milionë fëmijë në rreziknga lufta dhe Covid-19

Janë 415 milionë fëmijë në botë të ekspozuar nga efektet e konflikteve të përgjakshme dhe pasojat e Covid-19. Të dhënat e “Save the Children”, janë alarmante. Organizata thotë se Jemeni dhe Siria janë dy vendet më vdekjeprurëse për të vegjlit. Raporti u publikua në prag të Ditës Ndërkombëtare të Paqes që është nesër më 21 shtator.