Horoskopi Lifestyle

Shenjat e horoskopit dhe lloji i njerëzve toksikë që kanë në jetën e tyre!

Ju ka ndodhur që shpeshherë të rrethoheni nga njerëz toksikë në jetën tuaj?! Epo, ndoshta ka ardhur momenti të zbuloni llojet e njerëzve toksikë që tërhiqni në jetë bazuar në shenjën tuaj të horoskopit:

Dashi

Ju tërhiqni njerëz të ‘ngjitur’. Ju jeni një person energjik, por ju tërheq pikërisht e kundërta, dembelët. Energjia juaj është “ngjitëse” dhe sa herë që hyni në një dhomë, bëheni qendra e vëmendjes, pa u përpjekur as që të përpiqeni.

Demi

Ju tërhiqni manipuluesit. Ndjenja juaj e besnikërisë ndaj të tjerëve, veçanërisht ndaj njerëzve tuaj të dashur është virtyti juaj më i madh dhe kjo është një nga arsyet pse keni tendencë të keni njerëz manipulues në jetën tuaj.

Binjakët

Ju tërhiqni njerëz të zënë. Një Binjak ka një lloj personaliteti shumë të ndryshëm. Ju jeni shumë të zëshëm dhe jashtëzakonisht të mprehtë.

Gaforrja

Ju tërhiqni snobët. Si një Gaforre, ju keni një zemër të artë dhe keni një kontroll shumë të fortë mbi emocionet tuaja. Ju jeni një person shumë i sinqertë që gjithmonë keni në zemër interesat më të mira të të gjithëve dhe kurrë nuk e poshtëroni askënd me qëllim.

Luani

Ju tërhiqni arrogantët! Këta njerëz toksikë ju afrohen vetëm ju, pyeteni njëherë veten përse ndodh kjo gjë.

Virgjëresha

Ju tërhiqni ata që duan vëmendje. Virgjëreshat janë të pëlqyeshëm ndaj njerëzve dhe ju mendoni shumë për të gjithë rreth jush. Gjithashtu, nuk ju pëlqen të jeni qendra e tërheqjes, por dëshironi t’i mbani të gjithë rreth jush të lumtur, të përmbushur dhe të kënaqur.

Peshorja

Ju tërhiqni ‘viktimat’. Peshoret janë njerëz që do të bëjnë çdo gjë për të ndihmuar dikë, veçanërisht ata që duan. Ata janë njerëz që u japin përparësi nevojave të dikujt tjetër mbi nevojat e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata janë ndoshta shenjat më të dobishme të zodiakut.

Akrepi

Ju tërhiqni narcistët. Njerëzit në këtë shenjë të zodiakut janë jashtëzakonisht të pasionuar dhe emocionalë, edhe pse nuk e tregojnë gjithmonë këtë. Ju jeni dikush që nuk është në gjendje të shohë dhimbjen tek të tjerët dhe jeni gjithmonë të prekur nga trishtimi dhe tragjedia.

Shigjetari

Ju tërhiqni njerëz gjykues. Si Shigjetar, ju jeni një person tepër i pavarur dhe i pafalshëm. Jeni të fokusuar te vetja dhe jeni shumë të vetëdijshëm për realitetet tokësore.

Bricjapi

Ju tërhiqni ata që shpresojnë. Bricjapët nuk janë të përkushtuar thellë në çdo gjë që bëjnë. Gjatë gjithë jetës suaj, ju kërkoni dikë që është autentik, i dashur dhe ju mbështet.

Ujori

Ju tërhiqni ngacmuesit e pamëshirshëm. Ujorët janë disa nga njerëzit më të pafajshëm dhe më të ndjeshëm të cilët janë të sjellshëm me të tjerët. Jeni me këmbë në tokë, që ndonjëherë përfundon duke u besuar shumë lehtë njerëzve. Besnikëria dhe ndershmëria janë të rëndësishme për ju dhe kjo është pikërisht ajo që ju u ofroni të tjerëve.

Peshqit

Ju tërhiqni dramatikët. Peshqit janë njerëz shumë emocionalë dhe të ndjeshëm. Ju i kuptoni nevojat e njerëzve të tjerë dhe dëshironi t’i bëni ata të ndihen të veçantë.