Lifestyle Love & Sex

Shenjat e qarta se instiktet tuaja po ju tregojnë se jeni me partnerin e gabuar!

Ju duhet t’i kushtoni vëmendje intuitës, nënvetëdijes, instinkteve ose çfarëdo që dëshironi ta quani. Ndonjëherë ju mund të humbni në emocionet tuaja, duke bërë që të harroni se çfarë dëshironi ose po kërkoni. Ju duhet të jeni në gjendje t’i afroheni marrëdhënieve me një mendje të shëndoshë dhe një zemër të fortë, pasi vetëm duke vepruar në këtë mënyrë nuk mund të lëndoheni.

Ju kurrë nuk do të donit ta provonit atë lloj dhimbjeje në jetën tuaj. Ju kurrë nuk do të donit të lëndoheshit. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme për ju të njihni një marrëdhënie të keqe sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që të arrini të minimizoni dhimbjen që mund të ndjeni kur të shkëputeni prej saj. Sa më pak të jeni të lidhur me një person dhe një marrëdhënie, aq më e lehtë do të jetë për ju të shkëputeni nga një situatë toksike.

Por ndonjëherë, ndjenjat dhe emocionet tuaja mund ta turbullojnë gjykimin. Ju i harroni gjërat që dëshironi dhe harroni se si duhet të trajtoheni në një marrëdhënie. Gjithmonë duhet të keni kujdes për marrëdhënien në të cilën jeni dhe se si po ju ndikon si një qenie njerëzore. Prandaj, gjithmonë vini re shenjat. Instinktet tuaja janë për një arsye. Ato janë për t’ju mbrojtur nga çdo kërcënim i mundshëm për jetën dhe mirëqenien tuaj. Shenjat e qarta se instinktet tuaja po ju tregojnë se jeni me një njeri të gabuar.

Ju nuk buzëqeshni si dikur.

Je e trishtuar. E ke të vështirë të buzëqeshësh dhe të jesh e lumtur. Ju e dini që marrëdhënia po ju shkakton shumë dhimbje dhe ankth, por thjesht nuk doni ta pranoni. Ti je shumë kokëfortë për të pranuar faktin se marrëdhënia nuk po të bën të lumtur, por të mjerë.

Ju ndaloni të bëni gjërat që zakonisht doni t’i bëni.

Ju nuk keni më energji për të ndjekur pasionet tuaja. Marrëdhënia thjesht kërkon shumë dhe ju keni humbur zellin tuaj për jetën.

Keni një sens të ulët vetëvlerësimi.

Marrëdhënia po ju shkatërron besimin. Po ju bën të ndiheni gjithnjë e më keq për atë që jeni, si partnere dhe si qenie njerëzore.

Ndiheni të lodhur gjatë gjithë kohës.

Ju jeni të lodhur sepse marrëdhënia po ju lodh shumë edhe kur duhet t’ju japë më shumë energji.

Ju nuk bëni asnjë përpjekje që të kujdeseni për veten tuaj.

Ju ndaloni të kujdeseni për veten sepse nuk jeni e frymëzuar ose e motivuar për ta bërë këtë. Ju filloni të besoni në pavlefshmërinë tuaj.

Ju merrni një rol shumë pasiv në marrëdhënien tuaj.

Ju nuk jeni investuar në marrëdhënie deri në pikën që keni zgjedhur për të marrë një vend prapa. Ju në të vërtetë nuk po merrni një rol aktiv në drejtimin e marrëdhënies tuaj atje ku duhet të jetë.

Ju nuk e mendoni së bashku të ardhmen tuaj.

Ideja që ju të dy të kaloni pjesën tjetër të jetës së bashku nuk ju entuziazmon. Në fakt, kjo mund edhe t’ju frikësojë pak. Thellë-thellë, ju e dini që gjërat janë të këqija dhe keni frikë se gjërat nuk do të përmirësohen kurrë.