Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Sport

Superliga e Evropës, UEFA heq dorë nga veprimet ligjore!

UEFA ka hequr dorë nga veprimet ligjore që kishin planifikuar të ndërmarrin kundër Real Madridit , Barcelonës dhe Juventusit tre klubeve që mbeten të përkushtuar ndaj të ashtuquajturit projekt të Superligës Evropiane.

Trupi drejtues i futbollit evropian mbetet i vendosur në kundërshtimin e tyre me krijimin e Superligës dhe e ka lënë derën hapur për sanksionet e mundshme, duke pasur frikë nga përpjekjet e tjera që mund të vijnë akoma.

Pasi hapën procedura disiplinore kundër Real Madridit, Barcelonës dhe Juventusit , atyre tani u është dashur t’i mbyllin ato, duke respektuar vendimet e marra nga gjykatat. Sidoqoftë, ata mbeten të bindur se Superliga nuk do të vazhdojë.

Gjyqtari Ruiz de Lara kishte urdhëruar UEFA -n që të ndërpriste çdo procedurë ndaj klubeve të lartpërmendura, duke u dhënë atyre pesë ditë për ta bërë këtë.

Të 12 klubet e përfshira në krijimin origjinal të Superligës mbeten pjesë e një kompanie që mban një sfidë ligjore të paraqitur përmes një gjykate në Madrid në ditën kur ata njoftuan planin e tyre.