Lancio Music

Zbuloni ‘top 5’ këngët që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar!

“Lancio” është emisioni muzikor në Top Albania Radio, i cili nën moderimin e Albana Ruçi, ju shoqëron me këngët më të pëlqyera dhe të klikuara, si dhe me klasifikimet e hiteve muzikore shqiptare dhe ndërkombëtare.

Në “Lancio” e marta i përket 5 hiteve muzikore që kryesojnë për këtë javë në Mbretërinë e Bashkuar. Klasifikimi i kësaj jave vjen me disa ndryshime. Për ta konkretizuar gjithçka, ndiqni renditjen e mëposhtme të 5 këngëve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar!

5. “SUPER FREAKY GIRL” – NICKI MINAJ

4. “I AIN’T WORRIED” – ONEREPUBLIC

3. “B.O.T.A. (BADDEST OF THEM ALL)” – ELIZA ROSE/INTERPLANETARY

2. “FORGET ME” – LEWIS CAPALDI

1. “I’M GOOD (BLUE)” – DAVID GUETTA FT BEBE REXHA