Celebrities Gossip Showbiz

Zihen përsëri Luizi me Kiarën: “Ti bën gjithçka për lojë!”

Momentalisht ai është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët kanë transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Big Brother Albania Vip është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaçërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë. Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eleminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Që nga data e nisjes dhe deri më tani polemikat që krijohen nga banorët e “BBV” kanë transmetuar emocione të forta, ku secili banor me historitë dhe personalitetin e tij, është kthyer në protagonist të përditshmërisë sonë, duke na tërhequr edhe me raportet që krijojnë me njëri-tjetrin, por edhe me konfliktet që mbizotërojnë brenda në shtëpi.

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Për sa i përket raporteve, ai mes Luizit dhe Kiarës është nga më të përfolurit. Dyshja ka patur ulje-ngritje, dhe pikërisht situata e djeshme i çoi në një debat. Luizi u shtir sikur urinoi në kovë gjatë provës së rezistencës, gjë që nuk u prit aspak mirë nga Kiara.

Luiz për aq kohë sa t’u afrova dhe të dhashë diçka më shumë nga vetja ime, në këtë pikë, ndihem sikur je i aftë të bësh gjithçka për ta fituar këtë lojë. Jam person që kam shumë barriera dhe kur shoh gjëra të tilla stepem.