Emisione + më shumë

“Miss Universe 2018” ja cila është bukuroshja që…

Vendi mikpritës për "Miss Universe 2018" këtë vit ishte Bangkoku dhe shfaqja dha shumë polemika. Ajo...

Lajme + më shumë

Galeria + më shumë