Cakaj: U hapën 12 vende pune për diplomatë. Së shpejti shumë të tjera

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme shpall 12 vende të lira në Shërbimin Diplomatik shqiptar. Njoftimin për këto pozicione e dha ministri në detyrë, Gent Cakaj. Sipas tij, “Kjo është pjesë e përpjekjes së Ministrisë për të përfshirë ekselentët në trupën diplomatike shqiptare”.