Dixhitalizimi i kanaleve për Tiranën, Vlorën dhe Durrësin shtyhet për në 1 Shtator

Shtyhet për më 1 Shtator dixhitalizimi i kanaleve për Tiranën, Vlorën dhe Durrësin. Sinjali analog nuk mbyllet më 15 Janar, siç edhe pritej, por në ditën e parë të muajit Shtator. Sipas AMA-s, Autoritetit të Mediave Audio-Vizive, kjo u vendos për shkak se nuk është siguruar sasia e mjaftueshme e dekoderave DVB -T2.