Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Arredoni shtëpinë me metodën e trendit të përhershëm, ja disa truke!

Të rikonstruktoni shtëpinë tuaj apo ambientet ku ju qëndroni më gjatë, që mund të jetë edhe një zyrë ku dëshironi komoditet, mbetet një sfidë e vërtete. Ndërkohë rifreskimi i dizajnit në mënyrë që të jetë në trend por njëkohësisht komode për ju, është një “punë” më vete.

Më poshtë përmes fotove, do ju sjellim disa taktika, truke të thjeshta që secili nga mne mund t’i verë lehtësisht në zbatim. Shihni me vëmendje në foto galerinë më poshtë dhe t’i memorizoni për ndryshimet e radhës.

Këto ‘sekrete’ të vogla do ju ndihmojnë të jepni idenë e më shumë hapësire në shtëpi dhe të duket moderne, edhe me pak shpenzime.