Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pasò Sport

Artan Shyti dhe Lenida Halilaj flasin për vajzat në futboll!

E premtja sportive vjen edhe sot me “Paso”, ku nën moderimin e Denisit dhe Glentit u bënë disa intervista shumë interesante teksa u diskutua për ndeshjet më të rëndësishme sportive. I ftuar në një lidhje telefonike ishte Artan Shyti, i cili ndër të tjera u shpreh për vajzat në futboll.

Për sa i përket vajzave komentatore, Shyti ishte vërtet pozitiv, pa dashur të shprehet paragjykues ndaj tyre, dhe duke treguar besimin më të madh për aftësinë e tyre dhe komentet sa më të sakta. Ai gjithashtu nuk humbi rastin të bëjë lidhjen e komentatoreve vajza me moderatoret e emisioneve sportive poashtu vajza.

Moderatoret e emisioneve sportive janë femra… Ne duhet të përshtatemi me kohën, të kënaqemi, çështja është të jenë kopetente. Futbolli i femrave është duke përparuar, ndaj ato e kanë më të thjeshtë ta kuptojnë dhe komentojnë.

Ndërkohë, një mike e përhershme e emisionit tashmë, Lenida Halilaj, gjithashtu u shpreh për vajzat në futboll, duke theksuar faktin se paragjykimet janë ulur tashmë dhe shoqëria është më e hapur.

Ky është zhvillim shumë i mirë… Dikur ka qenë diskrimini se vajzat nuk marrin vesh nga sporti. Ne kemi aftësinë ta kuptojmë nëse e shohim, kemi kapacitetin mendor për ta interpretuar një ndeshje.

Gjithashtu, kujtojmë se i ftuar në një bisedë telefonike ekskluzivisht për TAR ishte dhe zëdhënësi i Federatës Maqedonase, Faton Zylbehari, i cili ka folur më shumë rreth kualifikimit të skuadrës së Maqedonisë së Veriut, duke u shprehur rreth shortit që do të zhvillohet për ndeshjet ‘playoff’.