Botë e Çuditshme

Çfarë duhet dhe çfarë nuk duhet të veshë një vajzë në dasmën e mikes së saj?!

Zgjedhja e një veshjeje të përshtatshme për një martesë mund të jetë një çështje stresuese. Një përdoruese në Mumsnet ka theksuar shqetësimin e saj pasi i dashuri i saj ka shprehur se ai mendon se zgjedhja e saj e veshjes për dasmën e një mikeshe është e papërshtatshme.

Në postim, përdoruesi anonim ndau një foto të fustanit të kuq me mëngë të mëdha të fryra, duke besuar se shqetësimet e tij qëndronin tek ngjyra. Megjithatë, përdoruesit e faqes së njohur vunë re problemin më të madh me veshjen në fjalë. Ajo tha:

I dashuri im tha se mendon se ky fustan nuk është i përshtatshëm për dasmë sepse është i kuq? Kjo është e re për mua? Dy dasmat e fundit që kemi qenë i kam veshur të kuqe dhe ai nuk ka thënë asgjë. Pra, unë thjesht pyes veten se cilat janë mendimet e njerëzve, a është kjo e përshtatshme?

Përdoruesit shkuan në seksionin e komenteve të postimit për të komentuar zgjedhjen e veshjes së gruas.

Ngjyra është e mirë, nuk jam i sigurt për stilin.

Nëse dasma është në një vend fetar, unë nuk do të zbuloja kaq shumë lëkurë personalisht.

Unë nuk do ta vishja atë në një dasmë për shkak të stilit sesa ngjyrës.

Është shumë zbuluese dhe bie në sy, kështu që mund t’i largojë vëmendjen nuses.