Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design Gossip

Egziston një “makinë kohe” dhe këto foto e vërtetojnë këtë!

Deri më tani, kanë qenë afërsisht 117 miliardë njerëz që kanë ecur në tokë. Kjo do të thotë që ne me siguri do të hasim një fytyrë që në të vërtetë duket si dikush që njohim.

Egzistojnë disa të famshëm që nuk kanë asnjë lidhje gjaku me njëri-tjetrin, por kanë një ngjashmëri të “frikshme”. Me siguri kur i keni parë jeni ngatërruar ose keni gabuar në identifikimin e tyre. 

Sidoqoftë, këto pamje duken sikur kanë ardhur nga një kohë dhe epokë tjetër dhe ne po ua prezantojmë ato:

Michael Jackson

Nicolas Cage

Sylvester Stallone

Keanu Reeves

Brad Pitt

Tommy Lee Jones

Rupert Grint

Johnny Depp

Peter Dinklage

Steve Martin

Rikujtojmë vogëlushin 3 muajsh i cili ka një ngjashmëri të madhe me kryeministrin britanik në veçanti për flokët e tij. Djali i vogël ka fituar zemrën e të gjithë britanikëve dhe kjo për shkak të ngjashmërisë së tmerrshme me Boris Johnson.