Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Design

Ëmbëlsira që duken si qëndisje, kur arti tejkalon çdo pritshmëri!

Kush do ta kishte menduar ndonjëherë se ëmbëlsirat mund të “qëndiseshin” dhe të ishin të ngrënshme në të njëjtën kohë? Një pastiçier i aftë dhe tepër i durueshëm nga Connecticut krijon kryevepra që janë pothuajse shumë perfekte për t’u ngrënë.

Lauren bën ëmbëlsira të tilla të menduara, saqë do të filloni të dyshoni në vërtetësinë e tyre. “Bright Side” dëshiron t’ju prezantojë me disa vepra arti që do t’ju shokojnë dhe do e bëjnë shpirtin tuaj artistik të “këndojë”. Jeni gati?! Hidhni një sy atëhere:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

Ndërkaq, ju sjellim në vëmendje se ka rreth 90 lloje të ndryshme të zanateve. Dhe të gjithë kërkojnë që njerëzit të krijojnë gjëra mbresëlënëse me duart e tyre. Mund të zgjasë nga disa orë në shumë javë, por padyshim që rezultatet ia vlejnë. Dhe ne kemi disa imazhe për ta provuar këtë. Zbuloni në këtë link disa krijues me një talent super serioz.