Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Health & Beauty

Është koha të njihni më mirë trupin tuaj! Zbuloni se çfarë lloj vagine keni!

A e keni pyetur veten ndonjëherë nëse të gjithë vaginat janë të njejta apo çdo femër e ka të veçantë?!
Apo thjesht nuk jeni interesuar ndonjëherë për këtë temë?!

Cilado të jetë përgjigja, deklarata e një estetisteje do t’ju lërë pa fjalë.
Bëhet fjalë për një estetiste e cila merret me depilimin e zonës intime të femrave, ajo quhet Mel dhe punon në Britaninë e Madhe.
Ajo ka treguar se shumë femra nuk interesohen për të rregulluar zonën tyre intime para se të shkojnë për t’u depiluar. Në moment kur pastrohet zona nga qimet, atëherë ju mund të vini re formën e vaginës suaj.
Mel i ka ndarë organet seksuale të femrës në pesë grupe, sipas llojit të tyre…

5. Petulla

Forma e kësaj quhet petull dhe kjo prej buzëve të cilat janë të pozicionuara poshtë dhe ‘mjedisi’ shfaqet më i fryrë.
Pra, buzët e vogla gjenden brenda atyre të mëdha.

4. Zonja Tulipan

Kjo formë mban këtë emër pasi sigurisht që i ngjan një tulipani. Karakterizohet nga buzë të vogla, porsi të tulipanit që së shpejti do të lulëzojë.

3. Patkoi

Femrat që kanë këtë lloj forme të vaginës së tyre kanë buzë të vogla që janë pak të ekspozuara, por buzët e mëdha mbyllen në pjesën e poshtme duke krijuar imazhin e një patkoi.

2. Barbie

Shumica mendojnë se forma e një vagine është ajo e rregullta, ku buzët e vogla janë komplet brenda atyre të mëdhajave, ku ti nuk mund t’i shohësh.
Kësaj forme, ku shihet si një prerje e lehtë, estetistja i ka vendosur emrin “Barbie”, pasi duket porsi organi gjenital i një kukulle Barbie.

1. Forma e perdes

Sipas Mel, kjo është forma më e bukur e një vagine, duke i krahasuar buzët e rrudhosura me perdet e bukura të një shtëpie.