Celebrities Gossip Showbiz

George Clooney dhe Julia Roberts zbulojnë më shumë për raportin e tyre të veçantë!

Julia Roberts zbuloi se ajo u bë shoqe e menjëhershme me George Clooney më shumë se 20 vjet më parë, ndërsa ata promovuan filmin e tyre të ri të enjten në një show. Aktorja 54-vjeçare dhe George, 61 vjeç, teksa shfaqeshin në Jimmy Kimmel Live u pyetën se kur u takuan për herë të parë me njëri-tjetrin.

“Hera e parë që u takuam ishte për Ocean’s Eleven”, tha Julia, duke iu referuar filmit të vitit 2001. George tha se ata u lidhën edhe para xhirimeve në Las Vegas dhe Julia e ndërpreu për të folur në emër të tij. “Fol për mua,” tha George. “Ne u bëmë miq të menjëhershëm”, tha Julia.

E dini, ju thjesht takoni njerëz dhe ndonjëherë mendoni se nuk më pëlqen vërtet ai person. Nuk kam pse t’i pëlqej, nuk më pëlqen dhe nuk do të ndryshoj kurrë mendje. Dhe pastaj ka disa njerëz. Ku mendon, ok, do ta njoh këtë person përgjithmonë.

George dhe Julia portretizojnë ish-ët David Cotton dhe Georgia Cotton në komedinë e tyre të re romantike Ticket To Paradise. Yjet e Hollyood-it janë gjithashtu producentë ekzekutivë të filmit nën regjinë e londinezit Ol Parker, 53 vjeç. Jimmy, 54 vjeç, pyeti se sa mirë e njihnin njëri-tjetrin dhe pyeti nëse i dinin emrat e mesëm të njëri-tjetrit.

“Kjo është një pyetje e mirë,” tha George. “Timothy,” tha Julia saktë. “Oh, po,” tha George përpara se të merrte me mend gabimisht se emri i mesëm i Julia është Rose.