Botë e Çuditshme Food & Drink Lifestyle

Gjithçka filloi rreth 26 vjet më parë, burri i cili ka një koleksion me 11 mijë shishe të salcës pikante!

Një burrë nga Karolina e Veriut ka atë që ai beson se është koleksioni më i madh në botë i shisheve me salcë pikante, me rreth 11 mijë të tilla. Banori i High Point, Vic Clinco, i cili filloi të mbledh shishe me salcë pikante rreth 26 vjet më parë, tha se koleksioni i tij tani arrin në rreth 11 mijë shishe dhe besohet të jetë koleksioni më i madh në botë i salcës pikante. Ndërkaq, ai u shpreh se:

Është kthyer në një obsesion. Ajo që filloi si një koleksion i vogël është rritur në mua drejt një kulture që më rrethon me salcë pikante.

Clinco, i cili dokumenton koleksionin e tij në mediet sociale, tha se ka qenë në kontakt me Guinness për ta bërë koleksionin e tij zyrtarisht më të madhin në botë. Ai tha se shpreson të organizojë evente shijesh në të ardhmen.

Unë dua që të ndahet me këdo që ka dashuri për shijen pikante sikurse unë. Qëllimi im përfundimtar është që të kem aq shumë shishe sa të mos ketë më vend të lirë në mur.

Clinco tha se ai ka mendimet e tij për atë që e bën të shkëlqyer një salcë pikante.

Sipas mendimit tim modest, ju duhet të jeni në gjendje të lexoni dhe të kuptoni se cilët janë përbërësit. Është hudhër, qepë, spec djegës, uthull dhe kripë.