Horoskopi

Këto shenja të zodiakut ndihen përgjegjës për ish-in e tyre edhe pas ndarjes!

Shumë besojnë se kapërcimi i situatës pasi je ndarë nga dikush është një proces. Dhe se njerëzit nuk mund t’i shkëputin ndjenjat e tyre në një çast kur ndodh ndarja, sepse është dashur shumë kohë për të krijuar ato ndjenja për dikë të veçantë. Ndoshta kjo është një arsye pse jo të gjitha shenjat e zodiakut mund të shkëputen aq lehtë nga partneri i tyre. Në fakt, shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk mund të mos ndiejnë një besnikëri ndaj ish-partnereve të tyre.

Akrepi

Akrepat nuk e vendosin besimin e tyre te dikush lehtësisht, por sapo të hyni në jetën e një Akrepi, nuk largoheni kurrë. Kjo është pikërisht ajo që ndodh me dashuritë e tyre të kaluara, sepse ata thjesht zgjedhin t’i mbajnë si miq. Megjithatë, për shkak se ka pasur intimitet në të kaluarën me këta individë, Akrepi nuk mund t’i përcaktojë lehtësisht kufijtë. Prandaj, njerëzit përfitojnë nga natyra e tyre dhuruese. Një ish do të ndihej rehat duke përdorur paratë e kësaj shenje uji për të blerë ose përdorur makinën e tyre ose pasuri të tjera.

Dashi

Dashi është dikush që është jashtëzakonisht miqësor dhe i dashur në të gjitha fushat e jetës së tij. Pra, është pothuajse e pamundur që ata të kenë gjak të keq me një ish. Ata janë miqësorë dhe në shumicën e rasteve vendosin të jenë thjesht miq, prandaj kanë një lidhje të ngushtë me ish-in e tyre. Në fakt, i dashuri i tyre i ri mund të jetë i pasigurt për sasinë e kohës dhe energjisë që një Dashi investon në marrëdhënien e tyre të kaluar, pasi ata ende mbështesin emocionalisht ish-in e tyre.

Luani

Që nga fillimi, Leo është një partner që tenton t’i përkëdhelë partnerët e tij për suksesin. Prandaj, kësaj shenje të zjarrit të zodiakut i duhet një kohë e tepërt për të hequr të dashurin nga jeta e tyre edhe pas një ndarje të hidhur. Luani shpenzon shumë kohë duke folur me ish-in e tyre dhe kryen detyra për ta edhe kur janë me dikë tjetër. Kjo mund të shkaktojë shumë dramë në jetën e Luanit dhe partnerit të tyre të ri.