Health & Beauty Lifestyle

“Mashkulli më seksi në botë” ndër vite…

Që nga viti 1985, revista ‘People’ u ka dhënë disa prej meshkujve të Hollivudit titullin “Burri më seksi në botë”. Nëse udhëtojmë pas në kohë dhe shohim se si dukeshin këta burra, mund të jemi dëshmitarë të disa surprizave të këndshme. Siç na kanë dëshmuar, ndërsa piqen, disa burra rriten në pamjen e tyre dhe fitojnë sharmin dhe besimin që i bënë ata jashtëzakonisht të guximshëm. Ne do të ndajmë me ju fotot e vjetra dhe të reja të disa meshkujve të famshëm, pamja e bukur e të cilëve i bëri ata të fitojnë një vend të veçantë në zemrat tona.

Denzel Washington/”Burri më seksi në botë”/1996
Richard Gere/“Burri më seksi në botë”/1999
Brad Pitt/“Burri më seksi në botë”/1995-2000
Pierce Brosnan/“Burri më seksi në botë”/2001
Ben Affleck/“Burri më seksi në botë”/2002
Jude Law/“Burri më seksi në botë”/2004
George Clooney/“Burri më seksi në botë”/1997-2006
Matt Damon/“Burri më seksi në botë”/2007
Hugh Jackman/“Burri më seksi në botë”/2008
Johnny Depp/“Burri më seksi në botë”/2003-2009

 

Ryan Reynolds/“Burri më seksi në botë”/2010
Bradley Cooper/“Burri më seksi në botë”/2011
Channing Tatum/“Burri më seksi në botë”/2012
Adam Levine/“Burri më seksi në botë”/2013
Chris Hemsworth/“Burri më seksi në botë”/2014
David Beckham/“Burri më seksi në botë”/2015
Dwayne Johnson/“Burri më seksi në botë”/2016
Blake Shelton/“Burri më seksi në botë”/2017
Idris Elba/“Burri më seksi në botë”/2018
John Legend/“Burri më seksi në botë”/2019
Michael B. Jordan/“Burri më seksi në botë”/2020
Paul Rudd/“Burri më seksi në botë”/2021