Celebrities Gossip

Mbretëresha po kërkon dikë që të menaxhojë paratë e saj dhe do ta paguajë 100 mijë paund në vit!

Mbretëresha është në kërkim të dikujt që të kujdeset për paratë e saj dhe kandidati i duhur do të paguhet një pagë fillestare prej 90,000 paundësh në vit. Roli është për një Shef të ri Finance me qendër në Pallatin Buckingham, ku do të menaxhojë një ekip deri në 30 persona.

Në shpalljen e punës të postuar në internet, kandidati ideal, i cili mund të fitojë deri në 100,000 paund në vit, do të jetë një kontabilist i kualifikuar në ACA dhe do të ketë përvojë të mëparshme në një rol të lartë financiar. Ju gjithashtu do të keni nevojë për një kuptim të fortë të çështjeve të biznesit dhe strategjisë, dhe do të keni prodhuar llogari statutore, llogaritë e menaxhimit, raportet financiare dhe analizat. Në reklamë thuhet:

Duke menaxhuar një ekip kontabilistësh të kualifikuar dhe pjesërisht të kualifikuar, ju do të futni më tej një qasje të partneritetit të biznesit, duke siguruar që këshillat dhe mbështetja e specializuar e ofruar nga ju dhe ekipi juaj të jetë e përqendruar te biznesi, pragmatike dhe pasqyron praktikat më të mira.

Nuk do të ketë dy ditë të njëjta dhe diversiteti i operacioneve tona do t’ju zgjasë. Megjithëse jeni përgjegjës kryesor për menaxhimin financiar të financimit tonë publik nëpërmjet Grantit Sovran, ju do të mbikëqyrni shërbimet e përbashkëta të cilat mbështesin gjithashtu ndërmarrjet tregtare dhe besimin bamirës. Ndërsa i përkrahni të tjerët, do të keni mundësi të jashtëzakonshme për të rritur karrierën tuaj. Ne nuk qëndrojmë ende këtu dhe idetë tuaja do të kenë ndikim në zemër të këtij institucioni me famë botërore.