Celebrities Gossip Music Showbiz

Monica Lewinsky ka një kërkesë publike për Beyonce dhe tekstin e këngës së saj “Partition”!

Duke qenë se Beyoncé është duke redaktuar tekstet, Monica Lewinsky ka një kërkesë. Lewinsky, ish-praktikantja e Shtëpisë së Bardhë, e cila u përfshi në një skandal seksual me Presidentin e atëhershëm Bill Clinton në vitet 1990, postoi në Twitter lajmin se Beyonce kishte hequr një fyerje  nga kënga “Heated” në albumin e saj të ri “Renaissance” nga një sugjerim. Vetë Monica ka shkruar në Twitter se:

Uhmm, ndërsa jemi në të… #Partition 

“Partition” është një këngë nga albumi i pestë në studio e këngëtares në vitin 2013. Në këngë, Beyoncé i këndon një mashkulli “Monica Lewinsky’d all on my gown”.

Afera mes Clinton-it dhe Lewinsky-t në atë kohë 22-vjeçare përfundimisht çoi në shkarkimin e Clinton-it në vitin 1998 dhe shumë diskutime rreth pëlqimit dhe abuzimit të pushtetit. Në vitin 2021, Lewinsky i tha Jake Tapper të CNN se “ajo që është vërtet e rëndësishme të mbahet mend në botën e sotme është se ne kurrë nuk duhet të kishim arritur as në një vend ku pëlqimi ishte një pyetje”.

Pra, ishte krejtësisht e papërshtatshme si njeriu më i fuqishëm, shefi im, 49 vjeç,” tha ajo. “Isha 22 vjeç, fjalë për fjalë sapo kisha mbaruar universitetin. Dhe mendoj se diferencat e fuqisë atje janë diçka që nuk mund t’i kuptoja kurrë pasojat në moshën 22 vjeçare, të cilat i kuptoj padyshim kaq ndryshe në moshën 48 vjeçare.

Këtë javë, Beyoncé pranoi të fshinte nga kënga e saj “Heated” një referencë që konsiderohet poshtëruese për njerëzit me paralizë cerebrale spastike pasi pati një protestë publike. Një përfaqësues i muzikantes tha për mediat e huaja se teksti do të ndryshojë. Në një deklaratë thuhet:

Fjala, e pa përdorur qëllimisht në mënyrë të dëmshme, do të zëvendësohet.