Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Fashion Health & Beauty

Nuk ka më dilema vajza! Fustanet më të bukura verore i gjeni në këtë artikull…

Vera thjesht nuk do të ishte verë pa veshjen e përsosur të sezonit për të ndriçuar ditën tuaj pavarësisht nga rasti dhe cilido qoftë stili juaj. Nëse vera do të përmblidhej në një veshje të vetme, do të ishin fustanet verore. Dhe, fatmirësisht, ka një stil që i përshtatet çdokujt.

Veshja për paradrekë? Fustani Clara, një version mini me shiritat rreth e përreth fustanit. Fustanet ‘Faithfull’ të mbushura me lule tërheqëse retro që ndihen bashkëkohore dhe të freskëta. Imagjino me një palë me sandale të zeza…Mrekulli!

Po kërkoni për një fustan më të gjatë? Fustanet ‘Midi bandeau’ janë të përsosura edhe për një piknik me materialin e tyre prej pambuku, ideale të shoqëruara edhe me një çantë shporte.

Ndërkaq, ju prezantojmë fustanet më në modë të momentit nga markat e njohura prestigjioze:

ZIMMERMANN

 £475

SELF-PORTRAIT

£266.67

 

FAITHFULL THE BRAND

£91.25

 

Rebecca Vallance

£275.00

Lacoste

£156

TOVE

£395.00

L’Agence

£320.00

Bouguessa

£443

Leslie Amon

£199

Rat & Boa

£165

PatBO

£700.00

Caroline Constas

£220.00

Caroline Constas

£352.50

Isabel Marant

£392.00

BONDI BORN

£445.00

gaia

£155.00

Paloma Wool

£225.00

Topshop

£36.00

RIXO

£136.50

Alexander McQueen

£1,290.00