Lifestyle Love & Sex

Po ju afron data e përvjetorit dhe nuk dini çfarë surprize t’i bëni partnerit?! Ja disa ide romantike…

Data e përvjetorit është shumë e rëndësishme dhe me siguri që bëhet disi shqetësim duke menduar çdo vit se si do ta surprizoni partnerin. Nëse po ju afron data e përvjetorit dhe nuk dini çfarë surprize t’i bëni partnerit, ne ju sjellim disa ide romantike që ia vlen t’i konsideroni…

Rikrijoni takimin tuaj të parë

Bëj një udhëtim në korsinë e kujtesës dhe angazhohu për një rikrijim të herës së parë që dolët me partnerin tuaj. I njëjti restorant apo bar, të njëjtat rroba, të njëjtat porosi për darkë/pije, por këtë herë mund t’i tregoni partnerit tuaj të gjitha gjërat që keni menduar për të në takimin e parë, të cilat ndoshta keni pasur shumë frikë t’i thoni në këtë moment. Duke e parë partnerin tuaj në të njëjtën dritë që e keni parë gjatë gjithë atyre viteve më parë, gjithashtu mund t’ju ndihmojë të konfirmoni dëshirën tuaj për të.

Shkruajini njëri-tjetrit letra dashurie

Ju ose mund t’i shkruani letrat përpara përvjetorit tuaj, ose mund t’i shkruani ato së bashku atë ditë. Pasi të kenë mbaruar, mund të dilni për darkë dhe t’i lexoni letrat tuaja me zë të lartë njëri-tjetrit. Gjërat që duhet të përfshini në letrat tuaja të dashurisë mund të jenë gjërat që ju pëlqejnë më shumë në të, kujtimet tuaja të preferuara së bashku, planet që keni së bashku për të ardhmen dhe ato që mendoni se janë gjërat më të mira që i tregoni njëri-tjetrit.

Merrni një klasë vallëzimi së bashku

Pavarësisht nëse ju dhe partneri juaj shkoni rregullisht në qytet për të kërcyer, ose nuk e keni parë kurrë të bëjë diçka më të komplikuar se një dy hapa, një klasë kërcimi për çifte mund të jetë super romantike. Zgjidhni një kërcim pasionant siç është Tango. Dhe herën tjetër që do të jeni të ftuar në një martesë (ose ndoshta edhe në tuajën), do të keni një rutinë të bukur për të dalë në pistën e kërcimit, gjë që do t’ju bëjë të ndiheni si një ekip i shkëlqyer.