Celebrities Gossip Showbiz

Sjellja e babait të Britney Spears paska ardhur si pasojë e fëmijërisë së tij toksike?!

Babai i Britney Spears e vuri atë nën kujdestarinë mbytëse pasi kishte një fëmijëri tragjike që pa nënën të kryente vetëvrasje dhe babain abuziv ta dërgonte me forcë gruan e tij të ardhshme në një azil mendor, ka zbuluar një raport i ri.

Hetimi, i kryer nga New York Magazine, vjen gati një vit pasi Spears u lirua nga marrëveshja e diskutueshme që e vuri atë nën syrin vigjilent të babait të saj, Jamie Spears, për pjesën më të madhe të 13 viteve.

Spears, e cila mbushi 40 vjeç dhjetorin e kaluar, ka thënë se babai i saj u angazhua në një komplot të paramenduar për të marrë kontrollin e financave të saj pasi një grua ia prezantoi idenë babait përpara shtrimit të saj të publikuar në spital në 2008.

Më tej, ajo pretendon se 70-vjeçari e ka abuzuar dhe ngacmuar rregullisht gjatë kësaj periudhe kohe dhe ka përdorur pajisje të paligjshme përgjimi për të vëzhguar jetën e saj personale duke e privuar atë nga liritë themelore civile. Tani, hetimi i New York Magazine në familjen e gjerë të këngëtares më në fund hedh njëfarë pasqyre pas sjelljes së supozuar të babait të saj.

Përveç detajeve të reja rreth fëmijërisë së Jamie-t, pjesa e botuar të hënën, sugjeron se edukimi i trazuar i patriarkut të Spears e pa atë të trashëgonte një tipar mallkimi nga babai i tij, një dëshirë për të kontrolluar gratë në jetën e tij.