Lancio Music

Zbuloni 5 këngët që qëndrojnë në krye të ‘The Top List’ për këtë javë!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të preferuar shqiptarë. E teksa në “Lancio” ju e dini tashmë që mund të ndiqni muzikën më të mirë, por edhe klasifikimet muzikore në Shqipëri dhe kudo në botë, të enjtet në “Lancio” i përkasin The Top List.

Këtë javë, në ‘top 5’ janë 5 artistë shumë të dashur dhe të komentuar të showbiz-it shqiptar. Ndiqni klasifikimin e mëposhtëm për të zbuluar vendin e parë që kryesohet nga një artist me kuptimin e plotë të fjalës!

5. “Ale Ale” – Xhensila

4. “Gips” – Ronela Hajati

3. “Ndalma” – Alban Skenderaj ft. Lyrical Son

2. “Per dashni” – Capital T

1. “9” – Yll Limani