Dështon prezantimi i makinës epike ‘Tesla’

Dështon prezantimi i makinës epike ‘Tesla’. Gjatë testimit Elon Musk pati një moment të sikletshëm kur u thyen xhamat e blinduar të automjetit “Cybertruck” duke bërë që gjërat të mos shkonin sipas planit. Makina që kap shpejtësinë 400 km në orë u prezantua në Haëthorne të Kalifornisë dhe do të ketë çmim fillestar shitje 39 mijë dollarë.