Dojna Mema

Dojna Mema është folëse në Top Albania Radio prej 5 vitesh. Lindur më 8 Janar 1992 ,studimet i ka kryer pranë Liceut Artistik “Jordan Misja” për piano.Studimet e larta i vijoi pranë degës së “Marrëdhënie me publikun dhe komunikim”, masterin e përfundon për “Regji Filmi dhe Tv” pranë “Universitetit të Arteve”.

Nëpërmjet një audicioni, në 2012-ën bëhet pjesë aktive e stafit të Top Albania Radio, në emisione si “Live From Tirana”, “The Top List” dhe “Versus”, ky i fundit një program i ideuar dhe prezantuar nga Dojna Mema për herë të parë në radio. Si pjesë e Top Media, në 2013-ën ajo nisi të prezantojë “My Music Chart” në My Music- Digitalb, emision që vazhdon ende ta moderojë në trajtën e “The Top List”-klasfikimi zyrtar i “Top Music Awards”. Eksperienca televizive kulmon në 2015-ën kur prezanton “Top Fest 12” krah Ledion Liço-s.
Aktualisht në radio prezanton emisionin e mbrëmjes “Disco Lancio”.