Celebrities Gossip Showbiz

E largojnë nga shtëpia e Kim, Kanye West rrëfen ngjarjen e hidhur!

Kanye West thotë se siguria e Kim Kardashian e ndaloi te porta teksa ai shkoi për të vizituar fëmijët e tyre në shtëpinë e saj. Reperi e ka bërë të qartë se asnjë siguri nuk do të ndërhyjë mes tij dhe fëmijëve të tij pas procedurave të divorcit që po zhvillohen mes tij dhe ish-it.

Në një intervistë të re me podcastin “Hollywood Unlocked”, ylli përmend se nuk ishte në gjendje të shkonte në shtëpinë e Kim të hënën kur shkoi t’i merrte fëmijët për t’i çuar në shkollë. Ai gjithashtu mendoi se partneri i ri i Kim, Pete Davidson mund të kishte qenë brenda, prandaj ai nuk mund të hynte gjithashtu. Kanye tha:

Në fillim të kësaj jave, të hënën, kur shkova për të marrë fëmijët e mi nga shkolla, siguria më ndaloi te porta. Kështu që në atë moment, siguria ishte mes meje dhe fëmijëve të mi dhe kjo nuk do të ndodhë.

Megjithatë, ai tha se nuk donte të shkaktonte zhurmë, kështu që përkundrazi, thjesht i çoi fëmijët në shkollë. Por fëmija i tij i madh, North i kërkoi babait të saj të hynte brenda, teksa Kanye iu desh t’i thoshte se nuk mund të hynte.

Më tej në intervistë, Kanye filloi të fliste për puthjen e parë të Kim dhe Pete, e cila u transmetua në “Saturday Night Live” kur Kim ishte e ftuar në tetor.