Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Music Pardon My French Showbiz

Malda Susuri rikthehet me një koncert!

Në këtë episod të veçantë dedikuar “Top Fest-it”, një tjetër e ftuar ishte artistja Malda Susuri, hiti i së cilës në këtë festival ishte “Dashuri e hidhur”. Këngëtarja rrëfeu arsyet pse është shkëputur nga muzika herë pas here, si edhe foli për planet e së ardhmes.

Artistja tregoi se ka marrë pauza nga muzika në periudha të ndryshme për disa asrye. Së pari, ajo investon shumë kohë dhe energji te profesioni i saj si dizajnere. Nga ana tjetër, muzika ka pësuar një revolucion, që duket se artistja nuk dëshiron t’i bashkohet.

Edhe faza e muzikës kaloi tranzicion dhe nuk e shihja të arsyeshme të isha pjesë e tij. Muzika për mua është art, është diçka që më bën të ndjehem mirë. Nuk e shoh si biznes por si diçka shpirtërore.

Megjithatë, artistja tregoi se i mirëkupton këta këngëtarë, pasi sipas saj, është e vështirë të jetosh prej muzikës apo artit në Shqipëri e Kosovë.

Për të gjithë fansat e muzikës dhe stilit të veçantë të Maldës, ajo zbuloi se do të rikthehet me një koncert me disa këngë të vjetra të saj. Gjithashtu, pasi të përfundojë dhe kënga e saj më e fundit, do të publikohet data ekzakte e koncertit, që pritet të jetë brenda tre muajve të ardhshëm.