Celebrities Gossip Music Showbiz

Me rastin e 10-vjetorit grupi BTS publikon kujtimet e tyre të veçanta në një libër!

Grupi BTS kanë publikuar tani kujtimet e tyre për 10-vjetorin e quajtur “Beyond The Story: 10-Year Record of BTS”. Libri i jep një pamje krejt të re karrierës së tyre dhe tregon histori që fansat nuk i kanë dëgjuar kurrë më parë.

Ky libër u përfundua bazuar në më shumë se tre vjet mbulim dhe më shumë se dy vjet intervista. Me gjithsej shtatë kapituj, kryeredaktori i revistës Weverse ka përfshirë në libër përmbajtjen e intervistave me anëtarët gjatë dy viteve.

Kujtimet nisin kur J-Hope vjen për herë të parë në Seul dhe takohet me Suga-n dhe më pas shpjegon me detaje se si secili nga anëtarët erdhi për t’u bashkuar me atë që do të bëhej grupi më i madh i djemve në botë.

Agjencia e tyre shkroi:

Siç tha RM, ky libër tregon ‘nëse ne do të ishim të jashtëm në të kaluarën, dhe pak si të jashtëm, tani është pak më ndryshe.’ Ai përmban frikën dhe historitë prapa skenave të anëtarët ndërsa shkojnë në turne, pandemitë, fjalimet dhe më shumë. Ky libër titullohet “Beyond The Story” sepse përmban historitë më kurioze që nuk janë dëgjuar kurrë.

Ata shtuan:

Është e paprecedentë që një libër i shkruar në koreanisht të botohet njëkohësisht në më shumë se 10 gjuhë ditën e botimit. Një publikim i së dielës është gjithashtu i pazakontë.

Romani përfundon teksaanëtarët e grupit shikojnë nga e ardhmja pas dhjetë vitesh të paharrueshme dhe J-Hope përfundon: “Takimi me këta njerëz është një bekim i madh. Unë gjithmonë dua të falënderoj anëtarët dhe ne mund të vazhdojmë të vrapojmë përpara nëse mendojmë, “Nëse ARMY mund të qeshë dhe të jetë i lumtur, kjo është lumturia jonë”.