Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Film & Tv Gossip Health & Beauty

Me siguri e keni përfytyruar, ja si do të dukeshin fëmijët e çifteve më të dashur në ekran!

Statistikat thonë se një person mesatar në SHBA kalon më shumë se 4 orë duke parë TV çdo ditë. Nuk është çudi që ne biem në dashuri me çiftet e filmave dhe empatizohemi me ta aq shumë. Shumë prej jush ka të ngjarë të jenë fansa, të cilët duan që çiftet e tyre të preferuar në ekran të kapërcejnë të gjitha pengesat e tyre, të martohen dhe të kenë fëmijë.

“Bright Side” vendosi të fantazojë se si do të dukeshin fëmijët e çifteve më të dashur në ekran nëse do të ekzistonin në të vërtetë. Hidhini një sy:

1. Rachel/Ross — Friends

2. Jack/Rose — Titanic

3. Ron/Hermione — Harry Potter

4. Edward/Vivian — Pretty Woman

5. Johnny/Baby — Dirty Dancing

6. Steve Trevor/Diana — Wonder Woman

7. Allie/Noah — The Notebook

8. Sheldon/Amy — The Big Bang Theory

9. Miles/Marilyn — Intolerable Cruelty

10. Peter Parker/Gwen Stacy — Spider-Man 2

11. Sebastian/Mia — La La Land

12. Jon Snow/Daenerys Targaryen — Game of Thrones

13. Dominic/Letty — Fast and Furious

Shpesh thuhet se çdo familje është e ndryshme, pasi të gjithë kanë rregullat dhe metodat e tyre për të përballuar jetën e përditshme. Në rastin e të famshmëve, ata nuk bëjnë përjashtim, pasi të qenit prind ndërsa jetoni me ekspozimin në media mund të ketë një ndikim në mënyrën se si ata zgjedhin të trajtojnë rritjen e fëmijëve të tyre. Në këtë link ju sjellim në vëmendje se si disa prindër të famshëm kanë vendosur të sillen në rritjen e fëmijëve.

Rikujtojmë, se ADN-ja në trupin tonë është një përzierje e ADN-së së prindërve tanë. Për shkak të kësaj, ndonjëherë ne mund të dukemi tmerrësisht të ngjashëm me ta dhe fëmijët e famshëm nuk bëjnë përjashtim. Pavarësisht nëse janë flokët, sytë, apo vija e nofullës, ka diçka tek ata që bën të kenë një ngjashmëri të frikshme me prindërit e tyre.