Celebrities Showbiz

Njihuni me 10 yjet të cilët janë dashururar me njerëz sa gjysma e moshës së tyre!

Ashtu si në filmat e ndryshëm dhe në përralla na mësojnë se dashuria e vërtetë është e pandalshme dhe nuk njeh moshë, mesa duket edhe Hollywood-it i pëlqen ta vërtetojë këtë teori edhe në jetën reale. Këta çifte mund të ndajnë disa dekada me njëri-tjetrin edhe pse ne mund ta kemi të vështirë ta besojmë sepse shumë yje e kanë zotëruar vërtet artin e të qëndruarit të rinj dhe të ecjes me kohën, duke e bërë moshën gjë tjetër veçse një numër të pakuptimtë. Duke qenë se koha nuk ka fuqi kur bëhet fjalë për dashurinë dhe krijimin e një lidhjeje të fortë ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa persona të famshëm që i ndajnë brezat, por i bashkon pasioni.

1. Mick Jagger & Melanie Hamrick

2. David Foster & Katharine McPhee

3. Alec Baldwin & Hilaria Baldwin

4. Richard Gere & Alejandra Silva

5. Steven Tyler & Aimee Preston

6. Madonna & Ahlamalik Williams

7. Leonardo DiCaprio & Camila Morrone

8. Mel Gibson & Rosalind Ross

9. Bruce Willis & Emma Heming Willis

10. Jeff Goldblum & Emilie Livingston