Celebrities Gossip

Kate Middleton dhe Princ William njoftojnë ture të reja mbretërore!

Kate Middleton dhe Princi William, Duka dhe Dukesha e Kembrixhit po nisen nëpër Mbretërinë e Bashkuar pasi njoftuan dy udhëtime të reja emocionuese. Është zbuluar se në fund të kësaj jave, ata do të shkojnë në veri të kufirit për të kaluar dy ditë në Skoci.

Ndërkohë, gjatë fundjavës së festës bankare për të festuar Jubileun Platinum të Mbretëreshës, dyshja do të kalojë një pjesë të saj në Uells. Angazhimet e tyre në Skoci do të zhvillohen të mërkurën dhe të enjten e kësaj jave dhe do t’i shfaqin ata të fokusohen në temën e shëndetit mendor. Ata do të vizitojnë Universitetin e Glasgow, ku do të bisedojnë me studentët rreth menaxhimit të shëndetit të tyre mendor gjatë pandemisë.

Ndërkohë, Princi William do të bëjë një vizitë i vetëm në Hearts Football Club në Edinburg për të dëgjuar për programin ‘Changing Room’, i cili përdor futbollin si mjet për të ndihmuar burrat e moshës 30 deri në 64 vjeç të flasin për shëndetin e tyre mendor. Gjithashtu në Skoci, si William ashtu edhe Kate do të shkojnë në Kennishead për të parë se si Wheatley Group po ndihmon të pastrehët dhe të pafavorizuarit.

Diku tjetër, udhëtimi i William dhe Kate në Uells do të vijë gjatë fundjavës së zgjatur Jubilare të Pushimeve Bankare. Ata janë ndër anëtarët e familjes mbretërore që do të bëjnë turne në Mbretërinë e Bashkuar ndërsa kombi shënon mbretërimin 70-vjeçar të Mbretëreshës me një sërë ngjarjesh.