Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Health & Beauty

Shumë seksi për të qenë të vërtetë! Nëse meshkujt yje të Hollywood-it do të ishin femra…

Aktorët e mirë janë të aftë të përdorin trupin dhe emocionet e tyre në maksimum, në mënyrë që të ofrojnë një shfaqje të bukur te shikuesit. Nga ana tjetër, ata që janë me të vërtetë të talentuar arrijnë ta bëjnë audiencën të ndihet dhe të identifikohet me karakterin që kanë krijuar.

Dhe shenja e vërtetë e një aktori të jashtëzakonshëm është të jet në gjendje të luajë një personazh siç duhet, pavarësisht nga mosha, kombësia, gjuha, apo edhe gjinia e tij.

Ndërkaq, edhe pse standardet e bukurisë të burrave dhe grave duket të jenë kaq të ndryshme, ndryshimi i gjinisë së tyre, ka të ngjarë që ta bëjë pamjen e tyre edhe më tërheqëse. “Bright Side” vendosi të fantazojë pak dhe të imagjinojë se si do të dukeshin të famshmit tanë të preferuar nëse do të kishin lindur si gra. Nuk e dimë si do ju duken ju kur t’i shihni, ama ne na duken super seksi!

1. Leonardo DiCaprio
2. Dwayne Johnson (The Rock)
3. Keanu Reeves
4. Princ William
5. Jason Momoa
6. Justin Timberlake
7. John Legend
8. Tom Cruise
9. Arnold Schwarzenegger
10. Harry Styles
11. Zac Efron
12. Bradley Cooper
13. Bruce Willis
14. Kevin Hart
15. Will Smith

Është shumë e rrallë të dëgjosh një personazh të famshëm të flas për papërsosmëritë fizike ose për arsye të tjera shëndetësore. “Bright Side” bëri disa kërkime mbi të famshmit që bënë ndërhyrje në trupat e tyre dhe shihni progresin e tyre para dhe pas.