Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Familja mbretërore feston ndryshe! Ja Krishtlindjet e fëmijëve të Kate dhe William…

Fëmijët e Dukës dhe Dukeshës së Kembrixhit do të festojnë tre Krishtlindje këtë vit, por prindërit Kate dhe William do të sigurohen që pasardhësit e tyre të mos llastohen, sipas një eksperti mbretëror. Fëmijët mbretërorë do të shijojnë trajtimin e trefishtë pasi prindërit e tyre do të përziejnë formalitetet e mbledhjes tradicionale mbretërore me dy festa komode familjare.

Megjithatë, eksperti mbretëror Duncan Larcombe ka thënë se çifti do të sigurohet që princat George dhe Louis dhe Pricess Charlotte të mos llastohen në asnjë mënyrë. Eksperti mbretëror tha se Duka dhe Dukesha e Kembrixhit do të duan që fëmijët e tyre të ndihen normal dhe nuk do t’u bëjnë atyre dhurata të shtrenjta.

Larcombe tha për mediat e huaja se familja do të festojë Krishtlindjet vetë, së bashku me ngjarjen më formale në Sandringham me familjen e William dhe duke kaluar kohë me familjen e Kate. Ai tha:

Unë mendoj se do të jenë tre Krishtlindje të bashkuara në një për William dhe Kate dhe fëmijët e tyre. Do të ketë Krishtlindje vetë me fëmijët e tyre, festimet më formale në Sandringham me familjen e William dhe më pas kohë me familjen e Kate.

Por diçka që ne e dimë me siguri për William dhe Kate është se ata duan që fëmijët e tyre të ndihen normalë dhe kështu ata me siguri nuk do t’i bëjnë dhurata të shtrenjta, kjo është e sigurt. Ata nuk do t’i lënë ata të llastohen.