Horoskopi Live From Tirana

Ja çfarë i pret shenjat Dash-Dem-Binjakë në vitin 2022 sipas Hysgen Dautit!

Sot i ftuar në “Live From Tirana” ka qenë një nga astrologët më të njohur Hysgen Dauti ku është diskutar rreth horoskopit dhe astrologjisë. Ajo që është më e rëndësishme ka të bëjë me parashikimin e plotë të shenjave për vitin 2022 të të gjitha shenjave. Për më shumë Hysgeni na zbulon:

DASHI

Do të thotë mirupafshim. Nuk do të jetë më i disponueshëm. Kërkojnë komfort dhe pushime. Do mbyllin kapituj të shumtë. Rrethanat mund të bëjnë që *. Do të ketë sqarime dhe rikthime. Një lloj pjekurie sepse ka kaluar edhe cikli 12 vjeçar që nga 2011 dhe normalisht që ka fituar ekseperienca. Do të ndihen mirë nën sjoqërinë e Shigjetarit, Luanit dhe Binjakëve. Kujdes nga ana shëndetësore pasi shëndeti mendor do të jetë ai që ka rëndësi. Kjo vjen edhe si pasojë sepse Dashi është i vendosur për sukses dhe lidership.

DEMI

Vit viral, çdo gjë e tij do të bëhet virale. Do bashkëpunojnë shumë. Do kenë lidhje. Do bëjnë shumë qejf, do dalin. Në lidhje me aktivitetin seksual ata e shijojnë kudo dhe kurdo, pavarësisht se do i bëjnë zborin. E keqja është se nuk do japi 100% të gjërave konkrete, vetëm duke bërë projekte. E mira ka të bëjë me suksesin dhe aprovimin e tyre që do të dëgjohet. Nuk do të ndjehen në atë zonën e komfortit. Por rëndësi ka që fjala e tij do të dëgjohet. Është një vit ku do të hajmë llokume. Por duhet të bëj kujdes me gjërat që do të bëhen padashje virale sepse mund të kemi edhe skandale.

BINJAKËT

Vdesin ku është muhabeti. Do të jetë një vit thashethemesh dhe reputacioni. Figura e tyre do të jetë kudo dhe do të jenë në qendër të vëmendjes gjithashtu kanë vitin e karrierës. Kjo është një gjë shumë pozitie për binjakët. Dashuria është në plan të dytë. Personat që ndikohen nga Binjakët do të shërohen nga binjakët. Media, televizioni janë fusha që i përket më shumë këtyre shenjave. Dënimi më i madh i Binjakëve është vetmia. Ajo është fobia e tyre. Janë më shumë për një marrëdhënie poligame dhe jo monogame.