Celebrities Gossip Health & Beauty Lifestyle Showbiz

Luksoz në tapetin e kuq, por dembela në jetën reale!

Shumë prej nesh mund të duan me orë të tëra për t’u përgatitur për një ngjarje të rëndësishme, si dasma e një miku ose për një darkë në një restorant të këndshëm. Por në jetën e përditshme, ne zakonisht zgjedhim rroba të rehatshme dhe nuk i kushtojmë shumë kohë flokëve dhe grimit.

Të famshmit ndonjëherë veprojnë në mënyrë të ngjashme. Ne vendosëm të zbulojmë disa nga yjet e ekranit që shkëlqejnë në tapetin e kuq, por zgjedhin rehatinë në jetën e përditshme.

Sandra Bullock
Julianne Moore
Meg Ryan
Brooke Shields
Elizabeth Hurley
Halle Berry
Salma Hayek
Nicole Kidman
Kirsten Dunst
Renée Zellweger
Jennifer Lopez
Megan Fox