Celebrities Health & Beauty

Mos u gënjeni nga fotot! Ja sa ndryshe duken VIP-at pa filtra dhe make-up!

Të famshmit në fotot profesionale, teksa shfaqen duke ecur gjithë shkëlqim në qilimin e kuq, na duken pak ‘jashtë njerëzores’. Pamja e tyre, teksa mbajnë veshur rroba ekskluzive, me modele flokësh të mrekullueshme dhe grim të bërë nga artistë të make up-it, i bën ata të duken si ‘perëndi të bukurisë’. Sidoqoftë, në jetën e përditshme, gratë me famë botërore duken aq të thjeshta sa të gjithë ne.

Në një krahasim të bërë nga BrightSide se si duken të famshmit në fotot profesionale dhe se si duken në jetën e përditshme mund të dallojmë ndryshime të mëdha. Jashtë dritave dhe prozhektorëve, të gjithë janë njësoj!

Sharon Stone

Jennifer Lopez

Charlize Theron

Kate Hudson

Julia Roberts

Salma Hayek

Julianne Moore

Milla Jovovich

Michelle Pfeiffer

Nicole Kidman

Reese Witherspoon

Cameron Diaz

Halle Berry

Blake Lively

Jennifer Aniston

Natalia Oreiro