Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Pasi fitoi betejën ligjore, Meghan Markle emocionon me fjalët e saj mbi të drejtën!

The Mail On Sunday humbi sot apelin e saj kundër një gjykimi përmbledhës i cili vendosi që gazeta shkeli privatësinë e Meghan duke publikuar një letër që ajo i kishte shkruar babait të saj Thomas Markle. Dukesha 40-vjeçare paditi Associated Newspapers Limited për pesë artikuj që riprodhonin pjesë të një letre personale dhe private drejtuar zotit Markle në gusht të vitit 2018.

Dukesha fitoi çështjen e saj në fillim të këtij viti, kur një gjyqtar i Gjykatës së Lartë vendosi në favor të saj pa një gjykim të plotë. Por botuesi bëri një apel dhe në një seancë dëgjimore 3-ditore në nëntor, argumentoi se çështja duhet të shkojë në një gjyq mbi pretendimet e Meghan kundër botuesit, duke përfshirë shkeljen e privatësisë dhe të drejtës së autorit.

Tre gjyqtarë të lartë dhanë vendimin e tyre për atë apel në orën 10 të mëngjesit, ku ankesa u hodh poshtë. Në një deklaratë pas vendimit, Meghan tha:

Kjo është një fitore jo vetëm për mua, por për këdo që është ndjerë ndonjëherë i frikësuar të ngrihet për atë që është e drejtë. Që nga dita e parë e kam trajtuar këtë padi si një masë të rëndësishme të së drejtës kundër të gabuarës. I pandehuri e ka trajtuar si një lojë pa rregulla.

Sa më gjatë e zvarritnin atë, aq më shumë mund të shtrembëronin faktet dhe të manipulonin publikun (madje edhe gjatë vetë apelit), duke e bërë një çështje të drejtpërdrejtë jashtëzakonisht të ngatërruar për të gjeneruar më shumë tituj dhe për të shitur më shumë gazeta, një model që shpërblen kaosin mbi të vërtetën. Në gati tre vjet që nga fillimi, unë kam qenë e duruar përballë mashtrimit, frikësimit dhe sulmeve të llogaritura.