Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Love & Sex

Vajza, ju ndoshta nuk e dini por meshkujt janë shumë të vëmendshëm ndaj këtyre gjërave…

Ekziston një besim që burrat nuk u kushtojnë vëmendje detajeve të vogla dhe shohin vetëm gjëra sipërfaqësore. Fakti është se ata zakonisht kujdesen për gjërat për të cilat gratë as nuk i mendojnë. Dhe sigurisht është mirë të dini për këto gjëra në mënyrë që t’i përdorni në avantazhin tuaj.

Njihuni me disa detaje të zakonshme që burrat zakonisht i vërejnë tek gratë sipas specialistëve:

1.Shprehja e fytyrës.

E gabuar është të mendosh se burrat nuk mund të lexojnë emocione. Rezulton se burrat nuk vërejnë vetëm sinjalet e dukshme si lotët ose buzëqeshja. Ata gjithashtu shohin sinqeritet të pasqyruar në sy të ftohtë dhe zhgënjim të lehtë në buzë. Aftësia për të lexuar fytyra u jep atyre një mundësi për të kuptuar se çfarë duan gratë. Ky komunikim joverbal mund të entuziazmojë burrat sepse i ndihmon ata të ndihen të veçantë.

2.Ngjyra e veshjes që ajo preferon.

Çdo njeri e di që ngjyrat ndikojnë në emocionet dhe oreksin tonë në mënyra të ndryshme. E kuqja simbolizon energjinë dhe pasionin; e zeza simbolizon elegancën, besueshmërinë dhe ndrojtjen; trëndafili simbolizon ngrohtësinë dhe butësinë. Pra, kur një grua zgjedh një ngjyrë të caktuar për të dalë me të dashurin ose burrin e saj, ajo dërgon sinjale për gjendjen e saj shpirtërore.

3.Nëse ajo këndon në dush apo jo.

Kur bëjmë dush, jemi të gjithë vetëm, të qetë dhe nuk ndihemi të ndrojtur. Niveli i stresit tonë zvogëlohet dhe truri ynë fillon të prodhojë dopaminë, duke shkaktuar ndjenja kënaqësie. Në këto momente, ne duam të këndojmë për gjendjen tonë shpirtërore, qoftë e mirë apo e keqe. Në fakt, kjo sjellje e ndihmon një person të “rifillojë” veten dhe të relaksohet edhe nëse e di që dikush është në shtëpi.

Nuk është për t’u habitur që burrat i kushtojnë vëmendje kësaj sepse i ndihmon ata të imagjinojnë dhe përpunojnë gjendjen shpirtërore të partneres së tyre e cila do t’i ndihmojë ata dhe të ardhmen e marrëdhënies së tyre.

4.Mënyra se si ajo shkruan.

Vetëm më të guximshmit ndër ne janë të kënaqur thjesht duke treguar emocionet e tyre dhe duke diskutuar në të vërtetë për ndjenjat e tyre. Shumica prej nesh përpiqemi ta bëjmë atë pa bërë asnjë kontakt me sy. Dërgimi i mesazheve është një hapësirë ku gratë mund të zbulojnë ndjenjat e tyre të vërteta dhe janë zakonisht më të sinqerta dhe burrat e dinë këtë. Kjo është arsyeja pse burrat përpiqen të deshifrojnë të gjitha shenjat që ata marrin në mesazhe dhe të ndjekin shpesh, pse dhe kur gratë i shkruajnë ato.

Këtu është një tjetër fakt interesant: Gjuhëtarët thonë se fjalët që ne përdorim tregojnë shumë për karakterin tonë. Fraza të shpeshta si “Unë mendoj, ndjehem” do të thotë që një person është i përqendruar në veten e tyre. Nëse një person përpiqet gjithmonë t’ju bindë se janë të sinqertë duke përdorur “Vë bast, më besoni”, ata mund të gënjejnë.

5.Pija që ajo preferon.

Verë e bardhë dhe ushqim deti, xhin dhe tonik me miqtë, verë e kuqe kur stresohet. Preferencat në pije, si dhe në ushqim dhe rroba, mund të tregojnë shumë për një person. Disa burra i kushtojnë vëmendje kësaj në mënyrë që ata të dinë se çfarë të porosisin më tej dhe disa burra e bëjnë atë për të zbuluar gjendjen aktuale të të dashurës të tyre. Burrat gjithashtu vërejnë nëse gratë pinë sepse i shijon herë pas here ose nëse janë të varura prej saj.

6.Nëse ajo ha shumë mish apo jo.

Në shumicën e rasteve, gratë preferojnë të hanë sallatë në një takim. Ato e pranojnë se, kanë frikë të japin përshtypjen e dikujt që ha shumë. Në realitet, kjo sjellje ka efektin e kundërt. Gratë që hanë sallatë duken të ndrojtura, të ndërgjegjshme për veten dhe si rezultat, më pak tërheqëse në krahasim me një grua që porosit biftek e që duket e sigurt dhe e relaksuar.

Përveç kësaj, në këtë situatë, burrat ndihen më rehat sepse janë në një takim me një person, jo me një lepur. Sigurisht që kjo nuk do të thotë që gratë duhet të hanë vetëm pjata me yndyrë vetëm për të bërë përshtypje tek burrat. Thjesht duhet të kujtojnë se mund të porosisin çfarë të duan, të mos hezitojnë nëse duan të kenë pulë ose peshk në vend të sallatës dhe thjesht të jenë të relaksuara.

7.Rrobat që ajo vesh për të bërë përshtypje.

Po, burrat i kushtojnë vëmendje rrobave! Ata nuk kujdesen për markat, koleksionin më të ri ose etiketat e çmimeve. Por ata gjithmonë do t’i kushtojnë vëmendje ndjenjës së elegancës, stilit dhe seksualitetit. Nëse shkon në një takim me një fustan të mrekullueshëm dhe me flokët e përkryer, ajo ndoshta është shumë e interesuar për djalin. Nëse ajo duket e mrekullueshme por ndihet e ndrojtur nuk do të bëjë përshtypje të mirë. Por nëse ajo është e relaksuar, nuk përpiqet të bëjë përshtypje për askënd dhe thjesht kënaqet me veten dhe atmosferën, kjo mund të përmirësojë imazhin e saj dhe padyshim ka tërhequr vëmendjen e mashkullit që pëlqen.