Lancio Music

Shumë ndryshime në ‘top 5’ këngët e “The Top List”, por vendi i parë mbetet i njejti!

The Top List është klasifikimi i 100 këngëve më të mira të artistëve tuaj të preferuar shqiptarë. E teksa në “Lancio” ju e dini tashmë që mund të ndiqni muzikën më të mirë, por edhe klasifikimet muzikore në Shqipëri dhe kudo në botë, të enjtet në “Lancio” i përkasin The Top List.

Këtë javë, mund të shohim disa ndryshime në këtë klasifikim të këngëve më të mira shqiptare, por vendi i parë mbetet i njejti. Për të zbuluar renditjen ndiqni klasifikimin e mëposhtëm dhe mos harroni të votoni për këngët dhe artistët tuaj të preferuar në “The Top List”!

5. “Amore” – ELHAIDA DANI

4. “Lamtumirë” – ALBAN SKËNDERAJ FT. AVAXUS

3. “A e din” – EGLIT DODA FT. XHENSILA

2. “Monaco” – LEDRI VULA

1. “Nje nate” – CAPITAL T X ALBAN SKENDERAJ